GeTeOm GETE Motordelar

 

GETE Motordelar erbjuder allt du söker till din motor – oavsett vart den sitter. Vi har ägnat oss åt motordelar i mer än 70 år och alltid haft samma passion för motorer.

 

Bilresan började med egentillverkning av kolvringar i slutet på 30-talet. Under lång tid producerade vi ringsatser i kombination med import och distribution av kolvar över hela världen.

 

Från att ha ägnat oss åt kolvringar har verksamheten växt till att omfatta hela motorn. Utvecklingen har inneburit breddad kunskap och många fler leverantörer.

 

GETE representerar de ledande tillverkarna och är idag Sveriges största importör av motorreservdelar.

 

Vi har alltid fokuserat på motorer och motordelar vilket märks i vårt breda lager och i vår kompetenta personal. Sortimentet har byggts upp från starten och det är fyllt med motordelar till hela Sveriges bilpark samt motordelar till lastbil, buss, marin och entreprenadmaskiner. Vår personal har lång erfarenhet av motordelar och ett unikt produktkunnande.

 

Under de senaste åren har vi även utökat vårt sortiment med slitagedelar som broms, framvagn m.m.

 

Eftersom vi vet att det är tidskrävande att hitta rätt reservdel har vi gjort vår distribution så snabb och effektiv som möjligt. Hela sortimentet går att söka på online och våra motordelsspecialister finns direkt tillhands om problem skulle uppstå.

Copyright 2017 © Maskin & Marinteknik Gotland AB